Sjoerd Molenaar

Mensen en organisaties zijn altijd beweging. Mensen die, allemaal op hun eigen manier, proberen hun werk zo goed mogelijk te doen of in de samenwerking met anderen iets voor elkaar proberen te boksen. Een spannend maar ook weerbarstig speelveld.
Om daar wat meer grip op te krijgen zoek ik samen met mijn klanten naar antwoorden op vragen als: waarom doen anderen zoals ze doen? Hoe oefen je daar invloed op uit en hoe effectief is dat? En niet onbelangrijk: wordt iedereen daar ook een beetje gelukkiger van?
“Ik beweeg graag een eindje met je mee!”

Hoe ga ik te werk?

Als adviseur, trainer en coach werk ik progressiegericht door vragen te stellen, je op ideeën te brengen en je zo nu en dan een spiegel voor te houden. Daarbij maak ik graag gebruik van de nieuwste inzichten uit de organisatiepsychologie.

Expertises

Neem contact op

Waar heeft u behoefte aan? Wij staan klaar voor al uw vragen en opmerkingen.

Heb jij de juiste persoon op het oog om jouw vacature succesvol te vervullen?

Goede mensen op cruciale posities in een organisatie maken het verschil. Beteor geeft zicht!

Gerelateerde artikelen aan Sjoerd

Het belang van soft skills voor tech-people

In de razendsnel evoluerende tech-industrie, waar technische vaardigheden hoog in het vaandel staan, blijken ook soft skills van onschatbare waarde. Bijvoorbeeld om de organisatie soepel te laten werken of voor effectieve relaties tussen technische en innovatieve teams. Of tussen klanten, sales en marketing.

Meer weten